Pergola met doek

Sfeervol buitenleven kan met een pergola in uw tuin. Dit is een houten frame aangebouwd of losstaand van u woning. Ontdek hier een mogelijkheid om de felle zon te weren.

Een schaduwdoek

Pergola met doek moet zeker met ons grillig klimaat goed tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. De gebruikte materialen zijn vaak polyester doek en een pvc coating,dus waterdicht en sterk tegen opkomende windstoten. U hebt keuze uit een vast doek of een harminicadoek. Voordelen van een zo’n doek is dat het doek open en dicht schuiven. Het kan op maat worden gemaakt met de montageset inbegrepen. Een pergola met doek is te verkrijgen in vele kleuren. Deze vorm van overkapping aanzienlijk goedkoper dan glas of hout. Nadelen zijn dan weer het vlug vies worden. Zorg dat de pergola met doek makkelijk af te nemen is en te onderhouden valt.

Aankoop

De pergola met doek kent standaardmaten en zijn makkelijk te bevestigen en te verwijderen. Schuifbare doeken aanbrengen vergt meer werk door de bevestigingskit en de katrollen.U kan de pergola met doek ook uitbreiden door zijwanden te plaatsen als bescherming tegen wind en regen. Vraag vrijblijvende informatie bij uw tuin- of verandabouwer. Zij geven u graag het nodige advies!